• summerREGJISTRIMET KANË FILLUAR19 Qershor 2014

  Shpallet Konkursi për regjistrim në Vitin Shkollor 2014/2015më shumë

 • summerOrët Praktike05 Maj 2014

  Nxënësit e Kolegjit "Aga Xhite" në Ferizaj gjatë orëve praktike në kabinetin e biologjisë dhe kimisë..më shumë

 • summerGrupi letrar “Ismail Kadare” i kolegjeve “Aga Xhite” dhe “Universum”24 Shkurt 2014

  Për krijimtari letrare në zhanrin e poezisë dhe tregimit për shpërblimin “Ismail Kadare”.më shumë

 • summerVizita në Brezovicë (filloristët)07 Shkurt 2014

  Më të vegjlit e kolegjit “Aga Xhite” shijuan borën në Brezovicë.më shumë

 • summerVizita ne Brezovicë07 Shkurt 2014

  Qendra e skijimit në Brezovicë ishte destinacioni i radhës i nxënësve të kolegjit “Aga Xhite”-në Ferizaj.më shumë

Shiko të gjitha
Kalendari
 

 

Partnerët tanë